21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Een 51-jarige vrouw uit Odijk werd op woensdag 11 maart betrapt op winkeldiefstal in een supermarkt in Odijk. Een personeelslid achtervolgde de vrouw en wilde haar meenemen naar de winkel om de politie te bellen. De vrouw verzette zich hiertegen, waarbij een aantal klappen werd uitgedeeld. De politie nam de aanhouding over. De vrouw kreeg een proces verbaal voor diefstal. Ook heeft de winkelbediende aangifte gedaan van mishandeling.

Een vrachtwagencombinatie raakte op woensdag 11 maart rond 08.20 uur van de Leemkolkweg en kwam in de onverharde berm terecht. De chauffeur had moeten uitwijken voor een tegenligger. De lading, gevuld met graan, dreigde om te vallen in de berm. De vrachtwagen werd uit de berm getakeld door een grote takelwagen en de Leemkolkweg was een aantal uren afgezet. De schade aan de vrachtauto bleek uiteindelijk mee te vallen en de bestuurder kwam met de schrik vrij;

In Werkhoven werd in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 maart meerdere keren ingebroken, op het Paradijs, Nieuwendaal en de Achterdijk. Het was de daders te doen om airbags en navigatiesystemen. De politie hoort het graag als u iets is opgevallen.

Van een bezoeker van discotheek Brothers werd in de nacht van 13 op 14 maart een fiets gestolen uit de rijwielstalling van de discotheek. Uit de Lindenhof in Odijk werd een sporttas gestolen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie