Wintercircus strijkt neer in De Schoudermantel

Algemeen

Het wordt een avond vol vertier, in de sfeer van een chique circus (natuurlijk zonder dieren). De artiesten geven vanuit de piste een show weg van onevenaarbare hoogte. De Schoudermantel in Odijk organiseert deze feestavond in samenwerking met event maganer Morris van der Poel uit Werkhoven. Het is geen suf circus, maar een show die zijn weerga niet kent. Laat je betoveren door de geweldige klanken van Tony Junior, Flippa, Luuk Dresen en Eric Witlox.

Dit dancefeest vindt plaats op zaterdag 28 februari a.s. in de Schoudermantel in Odijk (Singelpark 5, 3984 NC, Odijk). Om 21.00 uur gaan de gordijnen open. Om 03.00 uur sluiten ze weer. Let op, dit alles kan alleen bewonderd worden door de 18-jarige en daarboven onder ons (18+).

De tickets zijn te koop bij de Primera in Odijk (De Meent 34, 3984 JK Odijk). De tickets kosten 15,- euro per stuk en kunnen alleen met contant en gepast geld betaald worden. Er zijn alleen tickets te krijgen in de voorverkoop. Verder is het ook mogelijk om kaarten te reserveren via de Facebook pagina (www.facebook.com/WinterCircusSchoudermantel), door een persoonlijk bericht te sturen.

advertentie