Logeeradressen gevraagd rondom Tourstart

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Op 4 juli gaat de Tour de France van start in Utrecht. De renners komen niet door de gemeente Bunnik, maar wel vlak er langs, over de Uithof. En een week later, op 12 juli, gaat de tourtocht voor dames 'We Own Yellow' van start vanaf fort Vechten. In Bunnik worden vanaf deze maand al allerlei activiteiten georganiseerd om Bunnik tijdens de beginfase van de Tour flink op de kaart te zetten.

De werkgroep vraagt zoveel mogelijk mensen om een kamer in hun eigen woning aan te bieden als logeeradres. Zij brengen vervolgens vraag en aanbod in contact. Het gaat om de dagen tussen 1 en 15 juli. Iedereen die in die periode een of meerdere bedden aan kan en wil bieden, kan zich aanmelden via info@overnachten-in-bunnik.nl . Inschrijfgeld is 5 euro, per logeerbed mogen deelnemers 30 euro vragen, inclusief ontbijt. Dit project is door de gemeente vrijgesteld van toeristenbelasting.

Op de website www.overnachten-in-bunnik.nl is meer informatie te vinden en daar worden de accommodaties op een rij gezet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie