Utrecht Marathon deels door Bunnik

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Op de toegangswegen naar het gebied waarin het parcours ligt komen aankondigingsborden te staan voor de omleiding van het verkeer. Ook wordt aangegeven waar dan geparkeerd kan worden. Daarbij worden verkeersregelaars ingezet. De bewoners en de bedrijven die aan het parcours liggen worden over de verkeersmaatregelen en bereikbaarheid met een aparte brief door de organisatie geïnformeerd.

Het recreatiegebied en de daar gevestigde ondernemers blijven bereikbaar voor bezoekers. Ook zal in de Oude Dorpskerk in Bunnik op 22 maart de zondagsdienst van 10 uur gewoon doorgang vinden.

De 5 kilometerloop, die door Bunnik gaat, begint om 10 uur op de Uithof. De laatste loper zal naar verwachting voor 10.45 uur finishen. Voor de 10 kilometer klinkt het startschot om 10.45 uur. De laatste loper van die race zal rond 11.30 uur Bunnik verlaten. De eerste lopers van de halve en hele marathon lopen van ongeveer 13 tot 17.15 uur door Bunnik. Tussen 13 uur en 14.30 uur is de grootste groep te verwachten. Daarna komen alleen lopers van de hele marathon voor hun tweede ronde nog door Bunnik.

Het precieze parcours staat op de website van de organisatie: http://www.utrechtmarathon.com/evenement/parcours. De organisatie is op zondag 22 maart bereikbaar onder nummer: 088-4812207.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie