Nieuwe buurtsportcoach organiseert straatvoetbal

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Tijdens de streetleague Bunnik wordt er 4 tegen 4 in verschillende leeftijdscategorieën tegen elkaar gespeeld. De jongens van groep 7 en 8 en de meiden van groep 7 en 8 spelen op woensdag 15 april en woensdag 13 mei van 13.00 - 16.00 uur. De jongens van 13-16 jaar en de jongens van 17-20 jaar spelen op vrijdag 17 april en vrijdag 15 mei van 19.00 - 21.00 uur. De locaties zijn het voetbalveldje naast de Camminghaschool, de voetbalkooi naast De Schoudermantel en de velden van SV Odijk.

Waar je precies moet spelen hoor je na je aanmelding, en uiterlijk 8 april. De finale is op 6 juni op de Bunnik Fair. In de streetleague verdien je natuurlijk punten met het voetballen, maar ook met Fair Play en BuurtBijdragen.

Het toernooi wordt georganiseerd door de nieuwe buurtsportcoach voor jongeren. Hij begon deze maand bij Jongerenwerk De Schoudermantel. Hij gaat 8 uur per week in Bunnik werken (ook namens Bunnik Beweegt), om sportactiviteiten voor jongeren te organiseren. Robin werkt daarnaast in een soortgelijke baan in Zeist. Robin voetbalt zelf ook graag, hij zit in het eerste team van Saestum in Zeist. Eerder werd al de buurtsportcoach voor ouderen gepresenteerd, Mieke Hilhorst. Zij organiseerde al een valtraining.

Aanmelden voor het straatvoetbaltoernooi kan voor 5 april bij de nieuwe sportcoach van Jongerenwerk De Schoudermantel en Bunnik Beweegt, Robin Eerkens: r.eerkens@bunnikbeweegt.nl. Geef bij je aanmelding deze gegevens door: de naam van het team, de naam, leeftijd en adresgegevens van de coach, en alle gegevens van de spelers (voor- en achternaam, woonadres, geboortejaar, telefoon en e-mail). Informatie: www.schoudermantel.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie