Doe mee met NLdoet!

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Stichting De Barrage in Werkhoven is een kleinschalige zorginstelling. De Barrage beschikt over een groot buitenterrein en wil tijdens NLdoet de lente verwelkomen! Buiten én binnen. Er zijn vrijwilligers nodig voor struiken snoeien, onkruid wieden, het gazon maaien en bemesten, bloembollen poten en de kamers van de kinderen een frisse opknapbeurt geven.

Humanitas-DMH in Odijk wil voor haar cliënten en buurtbewoners een Jeu de Boules baan realiseren. Deze baan komt in de voortuin van het appartementencomplex van Humanitas aan de Wegedoorn. De baan zal dienen als sociale ontmoetingsplek voor jong en oud, met en zonder handicap.

Kanovereniging Dorestad in Werkhoven zoekt helpende handen voor het opknappen van het clubgebouw, de opslag van de kano's, stijger en kanokar. Vrijwilligers mogen komen schilderen en de nodige onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Voor kleuters een te gekke plek: Het Vogelnest in de bossen bij Rhijnauwen. Een plek voor educatie en beleving van natuur en cultuurhistorie. En een heerlijke plek om vrijuit te spelen. Het Vogelnest zoekt mensen die de tuin nóg leuker willen maken en tijdens NLdoet helpen bij het maken van een modderkeuken en het bouwen van een wilgenhuis.

Wilt u tijdens NLdoet een handje helpen? Kijk dan op www.nldoet.nl en kies de klus die bij u past. Bijvoorbeeld in Odijk bij De Veldruiters en bij Scouting Katimavik. In Werkhoven bij Stichting Korenmolen en Tennisvereniging Aurora. In Bunnik bij Stichting Jeugdwerk of bij de Kick-off 'Bunnik verwelkomt de Tour'. Kijk voor een volledig overzicht van alle klussen in de gemeente op www.nldoet.nl. Meld u aan en doe mee!

Meer informatie? Neem dan contact op met Femke Dotman, Maatschappelijk Intermediair van Stichting Krachtig Krommerijn: T 06-52549905 of via f.dotman@krachtigkrommerijn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie