21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Een 33-jarige man is bij de Albert Heijn aangehouden wegens winkeldiefstal. Op woensdag 25 februari rond 11:15 uur stond hij bij de kassa een blikje cola af te rekenen, terwijl hij onder een handdoek in de winkelwagen ook koffiepads en een bak sla had verstopt. Op het bureau werd een verklaring afgenomen.

Tussen donderdag 19 februari omstreeks 17:30 uur en maandag 23 februari omstreeks 09:00 uur is er een fiets weggenomen vanaf het treinstation in Bunnik. Vermoedelijk is er bij de diefstal gebruik gemaakt van een Axa loper. Het betrof een blauwe gazelle herenfiets type trendy.

In een vrijstaande woning aan de Prinses Beatrixlaan in Bunnik hebben inbrekers op donderdag 26 februari tussen 20.30 en 21.00 uur geprobeerd binnen te komen. De schuifpui aan de achterzijde van de woning werd beschadigd. Het is de daders niet gelukt binnen te komen.

Op dinsdag 24 februari, vermoedelijk omstreeks 03:30 uur, is er gepoogd in te breken in een personenauto die geparkeerd stond op de Maatschapslaan in Bunnik. De ruit aan de bestuurderskant was verbroken en hierdoor is het autoalarm afgegaan. Uit de auto is niets weggenomen. Omdat de eigenaar met vakantie was heeft de politie contact opgenomen met de leasemaatschappij om de auto af te laten slepen.

Op het terrein van de Stayokay op de Rhijnauwenselaan werd weer ingebroken in een auto. Op donderdag 26 februari 2015 tussen 20:20 uur en 22:40 uur werd de rechter achterruit ingeslagen. Uit de kofferbak werd een zwarte tas met inhoud weggenomen.

Inbrekers hebben op zaterdag 28 februari tussen 15:00 uur en 20:30 uur hun slag geslagen bij een vrijstaande boerderijwoning op de Tureluurweg in Bunnik. Zij gooiden een raam aan de zijkant van de woning op de begane grond met een baksteen in en zo het raam geopend. De gehele woning is doorzocht. Uit de woning is een klein bedrag aan muntgeld en een geldkistje met diverse muntstukken weggenomen. De bewoners waren afwezig.

Ook bij een vrijstaande woning op de Werdorperwaard in Odijk werd ingebroken, tussen woensdag 25 februari rond 17:30 uur en zondag 1 maart rond 17:00 uur. De dader(s) hebben het dakraam van de zolder verbroken en zijn de woning naar binnen gegaan. Uit de woning zijn onder andere een laptop, koptelefoon en gouden sieraden weggenomen. De bewoners waren met vakantie.

Twee mensen moesten na een aanrijding op de Provincialeweg ter hoogte van Werkhoven op disndag 24 februari rond 9.30 uur voor controle naar het ziekenhuis. Een 52-jarige bestuurder van een personenauto reed over de Graaf van Lynden van Sandenburgweg in de richting van Wijk bij Duurstede. Voor hem reed een vrachtauto. Ter hoogte van de kruising met de Korte Zuwe en de Leemkolkweg sloeg de vrachtauto linksaf.

De 52-jarige bestuurder moest hierop wachten om rechtdoor te kunnen rijden. Uit tegenovergestelde richting kwam een 21-jarige bestuurster van een personenauto aanrijden. Deze 21-jarige bestuurster wilde linksaf slaan en de Leemkolkweg oprijden. Ook zij moest wachten voor de vrachtauto. Vermoedelijk door de vrachtauto hebben beide betrokken bestuurders elkaar niet op tijd gezien met een aanrijding tot gevolg. De 21-jarige bestuurster van de personenauto en de bijrijdster van de andere auto zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De personenauto's zijn afgesleept.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie