Algemeen

Een dronken man heeft in de nacht van de jaarwisseling een bloempot door de ruit van zijn benedenbuurman gegooid. De man werd aangehouden en beledigde de politie daarbij. De zaak is in onderzoek.

Een 21-jarige man vernielde op nieuwjaarsdag rond 6.00 uur een autovoorruit op de parkeerplaats van discotheek Brothers. De aanleiding was een verkeersruzie. De verdachte is aangehouden door de aanwezige politie. Bij de fouillering kwam uit de broekzak van de verdachte een zakje met drugs tevoorschijn.

Op donderdag 1 januari omstreeks 09:10 uur kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij gaande was op de rijksweg A12 ter hoogte van Bunnik. Ter plaatse reed er ook nog een personenauto achteruit over de A12. Al snel bleek dat deze bestuurder onder invloed was van alcohol. De verdachte kon aangehouden worden voor het rijden onder invloed en na het nodige verzet, bedreigingen en beledigingen in de richting van de politie meegenomen worden naar het politiebureau. Ook deze zaak heeft de politie in onderzoek.

Op zaterdag 3 januari omstreeks 01:15 uur heeft de politie een 28-jarige man uit Wijk bij Duurstede aangehouden voor het rijden onder invloed met een personenauto over de Provincialeweg in Bunnik. De beginnende bestuurder blies 210 ugl en mocht met een rijverbod van twee uur en een boete van 367,00 euro rijker het politiebureau weer verlaten.

Tussen vrijdag 2 januari omstreeks 19:00 uur en zaterdag 3 januari omstreeks 08:45 uur is er ingebroken in een bungalow op de Singel in Odijk. De dader(s) hebben een raam aan de voorzijde van de woning vernield. Uit de woning zijn onder andere vazen en een horloge weggenomen.

advertentie