Nieuwe looproute: G-500

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Hiermee gaat een lang vervulde wens van de Loopgroep, en ook andere lopers uit het dorp, in vervulling: een veilige, goed verlichte looproute met een praktisch afstand van 500 meter. De loopgroep gaat de route vooral voor de donderdagavondtrainingen gebruiken. De looproute is vrij toegankelijk voor iedereen en biedt dus voor alle lopers in de gemeente Bunnik en ook andere actieve groepen een mogelijkheid om 's avonds veilige rondjes van 500 meter te lopen.

Op deze openingsavond organiseert Loopgroep Bunnik een coopertest voor geïnteresseerde lopers, zowel leden als niet-leden. Een coopertest bestaat uit 12 minuten lopen met als doel in die tijd een zo groot mogelijk afstand te lopen. Met het behaalde resultaat heeft men een indicatie hoe het met de conditie gesteld is. Loopgroep Bunnik is van plan deze coopertests met een zekere regelmaat te organiseren zodat men prestaties kan gaan vergelijken en zodoende zijn/haar eigen conditie kan monitoren.

Startschot

De coopertest start om 19.45 uur met een startschot van burgemeester Ostendorp, onder toeziend oog van onze twee sportieve wethouders. Daaraan voorafgaand is er de mogelijkheid om rustig in te lopen met vervolgens een korte warming-up voor de ingang van het gemeentehuis. Iedereen die mee wil doen is vanaf 19.30 uur van harte welkom bij het gemeentehuis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie