Cursus starten met uw Android tablet

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

BUNNIK - Donderdag 12 maart om 10.00 uur start Bibliotheek Idea Bunnik in samenwerking met SeniorWeb een cursus Starten met uw Android tablet. In vier dagdelen leert u uw tablet optimaal te gebruiken.

De belangrijkste instellingen, toepassingen en applicaties komen aan bod. Behandeld worden onder meer Wi-Fi en internet, e-mail, app's. U werkt op uw eigen (voldoende opgeladen) tablet. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en zelf te oefenen. Resultaat: optimaal gebruik van uw tablet na afloop! Bij de workshop wordt gebruik gemaakt van een Samsung tablet. U kunt met een ander apparaat ook deelnemen maar u dient er dan rekening mee te houden dat er verschillen kunnen zijn. Deze worden na de les besproken. Bij de cursus hoort een uitgebreid cursusboek waarin u het geleerde altijd nog eens kunt nalezen.

De cursus start met een intake-gesprek op 12 maart. Overige cursusdata 19 en 26 maart, 2 en 9 april. Meer informatie op onze website bibliotheek.ideacultuur.nl of via 030-2299003 Mw. Heerschop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie