Platform Duurzaam Bunnik wil ideeën aan partners koppelen

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Het Platform is een vervolg op het Duurzaamheidsontbijt van 10 oktober vorig jaar. Daarin heeft een groep inwoners en ondernemers met wethouder Rob Zakee (Duurzaamheid en milieu) van gedachten gewisseld over duurzaamheid. Op 23 maart wil de gemeente hier graag een vervolg aan geven en concrete ideeën die in de samenleving concreet helpen maken.

Er gebeurt in Bunnik al veel als het gaat om duurzaamheid: de deelauto's worden heel goed gebruikt, er wordt een Duurzame Huizenroute georganiseerd, bedrijven timmeren flink aan de weg op het gebied van duurzaamheid en het Energiecollectief helpt bewoners om hun woning energiezuinig te maken. Zij zullen tijdens de bijeenkomst ter inspiratie hun verhaal vertellen.

De avond zal de vorm krijgen van een beursvloer: initiatieven en enthousiaste deskundigen gaan elkaar vinden. Mensen met duurzame ideeën die partners zoeken om dit verder uit te werken kunnen op deze bijeenkomst hun ideeën met anderen delen en zo partners vinden. Als zij hiervoor een korte presentatie willen houden (max. 5 min.) kunnen zij dit tot 18 maart laten weten aan Vivian Buskens: v.buskens@odru.nl.

De bijeenkomst staat open voor iedereen met interesse voor duurzaamheid in Bunnik: bewoners, onderne-mers en agrariërs, maar ook vertegenwoordigers van verenigingen of milieu- en natuurorganisaties. Vanuit de gemeente zal onder andere wethouder Rob Zakee aanwezig zijn.

Datum: maandag 23 maart. Tijd: 20:00 uur. Inloop vanaf 19:45 uur, afsluiting rond 21:30 uur met een drankje. MFA Kersentuin, Camminghalaan 27 in Bunnik. Aanmelden: hoeft niet, maar wordt wel op prijs gesteld via v.buskens@odru.nl

Belangstellenden die niet bij deze bijeenkomst aanwezig kunnen zijn maar wel op de hoogte willen blijven kunnen dit per e-mail doorgeven via bovenstaand mailadres.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie