21 december 2015 om 00:00 Algemeen

De afgelopen week werd er zeker twaalf keer ingebroken in een auto. Op vrijdagavond 16 januari werd er bij restaurant Vroeg, op het parkeerterrein en langs de Parallelweg, minimaal bij vier auto's ingebroken en op de parkeerplaats bij Fort Vechten tussen de vier en zeven keer

Tussen maandag 12 januari rond 20:30 uur en dinsdag 13 januari rond 01:50 uur was het raak bij een bedrijfsauto op het parkeerterrein P3 van de Koningslaan in Bunnik. Er is onder meer waardevol elektrisch gereedschap weggenomen.

Op dinsdag 13 januari omstreeks 16:30 uur werd er navigatieapparatuur gestolen uit een auto die geparkeerd stond op het Bovag terrein, gelegen aan het Kosterijland. Op dezelfde dag werd tussen 17:45 en 18.00 uur een laptop en portemonnee gestolen uit een auto die geparkeerd stond op de Camminghalaan in Bunnik. Er was een raam ingeslagen.

Op donderdag 15 januari tussen 15:00 uur en 19:00 uur werd het raampje van een auto die geparkeerd stond bij de Stayokay ingeslagen. Er werd niks uit de auto meegenomen.

Een verdachte heeft op maandag 12 januari de ruiten van een woning aan de Laan van Kroekhuijzen vernield. Rond 17.00 uur kwam de melding binnen bij de politie en een getuige kon een goed signalement geven en zijn mogelijke verblijfplaats. Daardoor werd de verdachte korte tijd later in een woning in Bunnik aangehouden. Deze moet zich verantwoorden voor de rechter.

Een man werd afgelopen vrijdag aangehouden in verband met verdenking van huiselijk geweld. De melding kwam om 00:30 uur vanaf de Schoudermantel in Bunnik. De politie heeft een man aangehouden, de zaak is in onderzoek.

Op zaterdag 17 januari tussen 14:00 uur en middernacht is er ingebroken in een tussenwoning op de Burg. vd Weijerstraat in Bunnik. Hierbij hebben de dader(s) gebruik gemaakt van een bankje uit de tuin waardoor zij via de schutting op het platte dak konden komen. Vervolgens is een raam op de eerste verdieping verbroken met behulp van vermoedelijk een schroevendraaier. Uit de woning zijn onder andere een laptop, geld en sieraden weggenomen. De bewoners waren elders op bezoek.

Een pizzakoerier raakte op zondag 18 januari rond 18.00 uur gewond als gevolg van een ongeval. Een 25-jarige bestuurder van een personenauto reed op de Schoudermantel en wilde rechtsaf de Kosterijland in. Ze zag hierbij de 21-jarige mannelijke koerier over het hoofd. De bromfiets kwam tegen de rechter achterkant van de auto terecht. De bestuurder heeft letsel aan zijn knie overgehouden en is meegenomen naar het ziekenhuis.

Op woensdag 14 januari omstreeks 19:30 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke heterdaad auto-inbraak in de buurt van restaurant Vroeg. Meerdere eenheden werden door de meldkamer van de politie aangestuurd. Ter plaatse zijn twee mogelijke verdachte en hun auto aangetroffen. Helaas is het bij een verdachte situatie gebleven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie