Speel-o-theek Wobbel zoekt bestuursleden

30 december 2015 om 00:00 Algemeen

Veel Bunnikers genieten van de mogelijkheden die de speel-o-theek biedt. Voorzitter Maarten Zijdel: "We zijn trots dat we wekelijks mooi goed speelgoed kunnen uitlenen aan onze leden. En alle lachende gezichten van kinderen die door de gang gaan alsof ze in een speelgoedwinkel lopen. Het voordeel van speelgoed lenen is dat je iets kunt uitproberen, na een week of drie weer terug kunt brengen aangezien het nieuwe er dan wel van af is."

Doordat Wobbel volledig draait op vrijwilligers, is het bestuur op zoek naar een aantal mensen die 1 keer per 5 weken weken drie uurtjes wil helpen om het speelgoed te tellen en netjes in de kasten te zetten. Ervaring is niet nodig, een hart voor kinderen wel! Ook is versterking van het bestuur, liefst twee personen, hard nodig.

In januari doet Wobbel weer mee met de verkiezing van speel-o-theek van het jaar. Het thema is een speelse onderneming. Het bestuur nodigt iedereen uit om te komen kijken hoe speels Wobbel is. Maarten: "Misschien een voornemen voor het nieuwe jaar om lid te worden van de leukste Speel-o-theek van de gemeente Bunnik?" Voor meer info kijk eens op www.wobbelbunnik.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie