Vehanoush en Maan bedanken Bunnikers

Algemeen

Op 7 december is opnieuw een transport goederen vertrokken richting Irak. 130 dozen, 1600 kg. De reis neemt nu drie weken in beslag als gevolg van het slechte weer en de vele controleposten. De vorige lading (2140 kg) is inmiddels ontvangen. De broer van Maan heeft met behulp van lokale vrijwilligers en de UN, deze goederen uitgedeeld. "In verband met het slechte weer, gebeurde dat deze keer in de UN zaal," aldus Vehanoush Begoyan. "De bewoners van het vluchtelingenkamp zijn ontzettend blij met alle spullen".

Op de vraag hoe lang Vehanoush en Maan nog door willen gaan met hun actie antwoorden zij: "Wij gaan door zolang het nodig is." Dus heeft u winterkleren die u niet meer draagt of die te klein zijn geworden voor uw kinderen? Doneer deze kleding dan alstublieft aan 'Actie Vluchtelingen Sulaymaniyah'. U kunt jassen, schoenen, mutsen, truien, broeken, handschoenen, sokken, dekens, knuffels en speelgoed langsbrengen bij de familie Menke (JF Kennedylaan 33 in Bunnik). 's Middags en 's avonds is er altijd wel iemand thuis. Er is heel veel behoefte aan kinderkleding. De transportkosten bedragen €1 per kg. Daarom vragen Maan en Vehanoush iedereen die kleding doneert, iets bij te dragen aan het transport. "Zonder geld kunnen we niets versturen".

Heeft u geen kleding om te doneren maar wilt u de actie wel graag ondersteunen, dan kunt u ook geld overmaken op het rekeningnummer van Rotary Bunnik, NL34RABO0329849204 t.n.v. Stichting Community Service onder vermelding van "Actie Irak". Bij voorbaat dank voor uw bijdrage. Het volgende transport staat geplanned voor half januari. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vehanoush Begoyan (06-47878375).

advertentie
advertentie