Dagwinkel en Rabobank nog geen deal over pinnen

13 maart 2013 om 00:00 Algemeen

WERKHOVEN Inmiddels is er overleg geweest tussen de Rabobank en Anno van de Dagwinkel in Werkhoven over een oplossing nu de Rabobank heeft besloten de pinautomaat op de Brink op te heffen - iets waarover men in Werkhoven niet te spreken is. En wat zelfs tot de oprichting van de Facebookactie 'pinautomaat Werkhoven' heeft geleid. Anno zegt met het gesprek weinig tot niets opgeschoten te zijn.

"Ik heb aangegeven dat ik een vergoeding wil. Het kost mij namelijk tijd, geld en benzine om naar Driebergen te rijden om cash geld te halen. Die vergoeding willen ze niet geven. Ze gaan nu eerst praten met de bakker en met het café. Ik heb ze duidelijk gemaakt dat ze richting mij in elk geval met een beter voorstel moeten komen. Ik ben hier ontzettend pissig over. Toen de ING hier stopte traden ze in overleg en van hen krijg ik keurig een vergoeding - dat netjes elke maand wordt overgemaakt. Daarvoor moet ik bereid zijn klanten maximaal 250 euro te geven. De Rabobank wil dat ik dit gratis voor ze ga doen."

Anno had eigenlijk het volgende in zijn hoofd: wat hem betreft kunnen klanten die boodschappen bij hem doen gratis 50 euro bijpinnen, zonder boodschappen kost dat 50 cent. Maar goed, zegt Anno, als de Rabobank verder niet mee werkt dan komt er een briefje bij de kassa te hangen met daarop de tekst: "Geachte Rabobankklant, het maximale wat u bij ons kunt pinnen is helaas 50 euro. Wij verplichten u dan wel iets bij ons te kopen." Dit vragen we dus niet van onze ING klanten, zegt Anno vol ergernis, die bieden we gewoon goede service. (KJ)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie