23 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Donatie-actie ijsbaan Odijk

ODIJK Vanaf komend weekend (9 en 10 januari) gaan leden van de Odijkse sportverenigingen huis-aan-huis voor de jaarlijkse donatieactie voor de ijsbaan. Zij zullen bewoners vragen om voor € 5,= donateur te worden.Men krijgt dan een donateurskaart en deze kaart is tevens een lotnummer. Met dit lot maakt de deelnemer kans op een gratis lidmaatschap bij één van de deelnemende sportverenigingen in Odijk.

De donatieactie gaat uit van de stichting S.V. Odijk, een samenwerking van een aantal Odijkse sportverenigingen. In het verleden is met het ingezamelde geld een ijsbaan aangelegd. Een deel komt ten goede aan de exploitatie van de ijsbaan, een ander deel aan de sportverenigingen die het geld investeren voor jeugdsportontwikkeling.

Vele tientallen vrijwilligers (leden) van de sportverenigingen gaan de Odijkse deuren langs. De donatieactie is inmiddels een begrip geworden. Uit de vele positieve reacties blijkt dat de inwoners van Odijk de ijsbaan en de verenigingen een warm hart toedragen.

Door de donatieactie wordt het schaatsen en spelen rond de ijsbaan helemaal gratis aangeboden. En dat allemaal mogelijk gemaakt door de inwoners van Odijk zelf door middel van. deze actie. Mensen die de collectant hebben gemist en die toch de ijsbaan willen steunen een bedrag overmaken op bankrekeningnummer 55.87.07.947 t.n.v. stichting OMNI SV Odijk.

De organisatie zal spoedig na afloop van de actie de opbrengst en de drie winnende lotnummers publiceren en communiceren. De trekking is woensdag 20-januari. Vorig jaar is ruim € 4.000 opgehaald.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie