George en Eran lossen de wereldvrede op
George en Eran lossen de wereldvrede op Dustin Kort

George en Eran hebben dé oplossing gevonden!

27 maart 2018 om 10:02 lokaal

HOUTEN Op zaterdag 31 maart spelen George en Eran hun slotstuk in Theater Aan de Slinger, de muzikale conflictkomedie: 'George en Eran lossen wereldvrede op!' Twee vrienden die in hun geboortelanden geen vrienden zouden kunnen zijn: de Israe¨lische Nederlander Eran en de Syrische Hollander George. Ze gaan de klus klaren waaraan ze drie jaar geleden begonnen: de wereldvrede oplossen. George reisde naar Lesbos, waar hij elke dag honderden landgenoten aan zag spoelen. Eran trok naar Den Haag en Brussel, langs beleidsmakers en wetgevers die het verschil kunnen maken en de vrede als domino-effect over de wereld verspreiden. In deze muzikale komedie vertellen zij over de hoe ze de poorten gaan openen die naar Wereldvrede zullen leiden.

VERDER 'De Mattheus Passie (remake)' van Jan Rot is op donderdag 29 maart bij ons te genieten. Met Jan Rot als verteller, soul- en gospelzangeres Sharon Kips, Bariton Job Hubatha en orkest Tango Extremo wordt het beroemde lijdens- en stervensverhaal verteld. Donderdag 5 april spelen The Bluebettes met o.a. Esther Groenenberg 'Back to Mono'. Op deze avond kunt u genieten van de muzikale pareltjes uit de jaren zestig. Liefhebbers van het betere lied en van satire uit de hoogte kunnen hun hart ophalen bij de solovoorstelling van Jeroen van Merwijk 'Lucky! (try-out)'. De populaire peuter- en kleutervoorstelling 'AaiPet' (2,5 - 6 jaar) is zondag 8 april om 10.30 en 14.00 uur te zien. Deze hilarische slapstick- en googelshow verloopt vlot tot de iPads ineens een eigen leven gaan leiden en het helemaal mis gaat. De voorstelling van Jan Beuving & Patrick Nederkoorn zijn uitverkocht. www.theateraandeslinger.nl

FILM AAN DE SLINGER Op 29 en 30 maart draait Oscar winnaar voor de Beste Film 'The Shape of Water'. Op Goede vrijdag, 30 maart om 14.30 uur draait de animatiefilm 'De Hazenschool' (6+). Het jonge konijn Max wint met meisje Emmy de vaardigheden van de Paashaas. Op 3 april wordt 'Bar Bahar' vertoond. Drie Palestijnse vrouwen moeten dagelijks hun weg zien te vinden tussen het beklemmende, religieuze karakter van de maatschappij en anderzijds het vrijzinnige karakter van de stad waarin ze wonen. Op 5 en 6 april draait 'Dorst'. Een zwartkomisch familiedrama over goede bedoelingen en idiote verwachtingen. De moederrol wordt gespeeld door actrice Simone Kleinsma. Alle films, m.u.v. De Hazenschool, draaien om 20.00 uur. www.filmaandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor het theaterconcert ‘Back to Mono’ van The Bluebettes, donderdag 5 april.

Wilt u graag naar dit concert, mail dan voor donderdag 5 april 10 uur onder vermelding van ‘Back to mono’ naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie