Yentl van One2Tennis tijdens clinic voor competitiespelers
Yentl van One2Tennis tijdens clinic voor competitiespelers Marcel Engels

'Maak Kennis Met Tennis' bij BLTC de Niënhof

18 maart 2018 om 20:34 Sport/sport Deel je nieuws

'Maak Kennis Met Tennis' is een nieuwe initiatief van tennisvereniging BLTC de Niënof uit Bunnik in samenwerking met tennisschool One2Tennis. Belangstellenden die nog weinig of geen ervaring hebben met tennis of die in het verleden hebben getennist kunnen voor €95 kennismaken met deze mooie tak van sport. Je krijgt 8 weken tennisles van 60 minuten van een gediplomeerde trainer en je krijgt een lidmaatschap tot 1 augustus zodat je ook op extra momenten 'vrij' kan tennissen.

'Maak Kennis Met Tennis' is laagdrempelig en is geschikt voor iedereen die wil beginnen met tennissen of het weer wil oppakken. Tijdens de lessen ga je aan de slag met de basistechnieken van het tennis, zoals de forehand, backhand en service. Per les worden maximaal 10 deelnemers geplaatst, zodat het leerzaam en intensief blijft. Hierdoor blijft voldoende ruimte over voor persoonlijke aandacht.

Deelname aan 'Maak Kennis Met Tennis' verplicht de deelnemers na afloop van de cursus overigens niet automatisch tot deelname aan andere lessen of lidmaatschap.

Heb je interesse of wil je meer informatie stuur dan een mail naar: BLTCdenienhof@one2tennis.nl

Als je alvast de sfeer wil proefen kom dan op vrijdagavond 23 maart vanaf 19.30 uur naar 'Heel Niënhof tapt' of naar het openingstoernooi op zondagmiddag 25 maart (vanaf 13.00 uur).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie