Sinterklaas loste het probleem van de verdwenen verlanglijstjes op door de burgemeester te bellen
Sinterklaas loste het probleem van de verdwenen verlanglijstjes op door de burgemeester te bellen Agnes Corbeij

Videoboodschap: Kinderen in Odijk zetten hun schoen een keer extra

22 november 2020 om 09:00 Activiteiten

ODIJK Sinterklaas en de Pieten ontdekten deze week een groot probleem, zo bleek in deze videoboodschap. De verlanglijstjes van alle kinderen van Odijk waren kwijt geraakt. Na een telefoontje met de burgemeester werd snel een oplossing gevonden. Door alle kinderen een keer extra hun schoen te laten zetten, met hun verlanglijstje daarin, kunnen de Pieten deze opnieuw verzamelen.

Normaal gesproken hadden de kinderen van Odijk afgelopen zondag Sinterklaas ontmoet in het Dorpshuis en, net als voorgaande jaren, verschillende themapieten mogen zoeken. Muziekpiet, Slaappiet, Sportpiet, Kapperpiet en Letterpiet vinden het erg jammer dat het nu niet door kon gaan, net als Sinterklaas zelf. Daarom nam Sint vanuit zijn thuiswerkplek een videoboodschap op voor alle kinderen van Odijk. Hiervoor schakelde hij de hulp in van de lokale ondernemers Bax Projects en Brothers Horeca Groep.

Volgend jaar hopen Sint en de Pieten weer een Pietenjacht te organiseren. Dan krijgen alle kinderen van Odijk, net als voorgaande jaren, een stempelkaart. In het Dorpshuis kunnen zij alle Pieten komt zoeken en samen een leuke activiteit doen. Uiteraard is ook Sinterklaas dan weer aanwezig.

De video is te vinden op de Facebookpagina van Het Sinterklaasfeest Odijk en de website van BunniksNieuws.nl. Ook alle drie de scholen in het dorp laten de video in de klas zien. Zo hoopt Sinterklaas alle kinderen te bereiken en zoveel mogelijk verlanglijstjes te verzamelen. Op die manier zal toch ieder kind uit Odijk cadeautjes ontvangen op pakjesavond.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie