walk free pelgrimeren op het dwarsdoorhethartpad

12 november 2020 om 12:13 Overig Deel je nieuws

Walk free - de weg naar geluk - van Spinoza is het motto en de visie op de pelgrimspaden dwarsdoorhethartpad. Alle wandelingen zijn aan de hand van een routeboekje of een foto boekje waarvan de foto's de route aangeven te lopen. Ook alleen of met twee in een stiltewandeling

De wandelingen geven bezinningsvragen en oefeningen mee voor het hart en gevoel. Juist nu in deze tijd kunnen de wandelingen een verademing zijn.

Inmiddels hebben we vijf routes van Utrecht naar Amsterdam de woonplaats van Spinoza de humanistische filosoof, een route van Utrecht naar Rotterdam de verblijfplaats indertijd van Erasmus waardoor Rotterdam een echte Erasmus stad is geworden, Deze routes gaan dwars door het groene hart van Zuid Holland.  Walk free dwars door het hart van de Utrechtse Heuvelrug en midden Nederland, aan de hand van de route beschrijvingen in het boekje walk free op het dwars door het hart pad en een routebeschrijving aan de hand van fotoos een foto wandeling dus van Leersum naar Wijk bij Duurstede als onderdeel van het dwarsdoorjehartpad. 

De routes de opdrachten, de fotoos en de boeken zijn steeds in herziening en verbetering, echter de eerste boekjes zijn in de verkoop te verkrijgen via de shop van www.mijnbestseller.nl en via de online boekhandel. 

Bezitters van een van de boekjes hebben recht op startpaketten nu ondermeer bestaande uit een doosje dropjes voor tijdens de wandelingen uitbeeldend een standbeeldje van Erasmus en een informatie folder over het leven van Erasmus. 

De boekjes hebben steeds dwarsdoorhethartpad en dwarsdoorjehartpad en walk free pelgrimeren als titel. Dwarsdoorjehart is het centrale thema van nu. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie