Koffieochtenden als deze zitten er voorlopig dus niet in
Koffieochtenden als deze zitten er voorlopig dus niet in Ton Koenen

Huiskamer van Odijk staakt activiteiten wegens opleving corona

17 oktober 2020 om 16:51 Corona Corona in de Kromme Rijnstreek

ODIJK Het bestuur van de Huiskamer van Odijk heeft moeten besluiten de activiteiten tijdelijk op te schorten. Dit naar aanleiding van de nieuwe maatregelen om het coronavirus terug te dringen.

Het gaat daarbij om de koffieochtend op woensdagochtend, het Ouders & Kids Café, het Digi Café, het Creatief Café en de Eettafel van Odijk (deze was overigens al langer opgeschort). De diensten blijven wel beschikbaar: de Chauffeur van Odijk, de Boodschappendienst en de Helpende Hand voor eenvoudige klusjes in en rondom het huis die het lid niet zelf kan doen. Bij de diensten worden wel strikte corona-maatregelen genomen, zoals verplichte mondkapjes.

Het bestuur van de Huiskamer van Odijk betreurt het zeer dat deze stap genomen moest worden in het kader van het terugdringen van het virus. De situatie wordt steeds nauwkeurig in de gaten gehouden en zodra het verantwoord is zullen één of meer activiteiten weer worden opgestart. Daarover worden de leden dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd. Voor vragen staat het telefoonnummer 06 – 23 70 71 37 open.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie