Afbeelding
Loek De Graaf

Oproep: vier Halloween mee in Bunnik

8 oktober 2020 om 13:17 Evenementen

BUNNIK De redactie van Bunniks Nieuws.nl kreeg een enthousiast mailtje van een jonge inwoner, die een oproep doet aan zijn mede-inwoners om Halloween te vieren in zijn dorp: ,,Ik ben Loek De Graaf, ben 11 jaar oud en ik heb 5 jaar in Frankrijk gewoond. Daar vierden we elk jaar Halloween en ik zou dat erg graag hier in Bunnik ook willen vieren. We gingen dan verkleed als spannende wezens (heksen, spoken, spinnen, enge dokters, etc.) langs de deuren en kregen dan snoepjes.

Ik vind het sowieso erg leuk met Halloween om je mooi, spannend en ook een beetje eng te verkleden, want daar gaat het vooral om. Wat ik ook zo leuk vind om te zien, is hoe de huizen zijn versierd met bijvoorbeeld gesneden pompoenen en een lichtje erin en eigenlijk vind ik het langs de deuren gaan en het snoep ophalen stiekem ook wel leuk. 

In deze coronatijd zitten veel oudere mensen alleen thuis. Het zou erg leuk zijn voor hen als er 31 oktober aangebeld wordt en kleine groepjes kinderen langs komen om hen een beetje op te vrolijken. Vinden jullie dit een goed idee om in BunnikNieuws/’t Groentje te promoten?”

Dat vinden we zeker. Bij dezen!

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie