Afbeelding
31pictures.nl

Winactie voor de lezers van Bunniksnieuws: NFF Drive-in

24 september 2020 om 12:31 Film

BUNNIK Riemen vast voor deze filmervaring! Een speciale selectie van favoriete Nederlandse films van het publiek worden vertoond in een wel heel bijzondere bioscoop: een heuse Drive-in Cinema op het parkeerterrein bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn. En lezers va n Bunniks Nieuws maken kans om er gratis bij te zijn.

Het Nederlands Film Festival is dit jaar in hybride vorm ingestoken. Veel online, maar er worden ook in het land films fysiek vertoond. Bijvoorbeeld vijf avonden lang, van zaterdag 26 september t/m woensdag 30 september, in de Drive-in Cinema Utrecht Leidsche Rijn .De kosten per voorstelling: €22,50 per auto incl. maximaal 2 inzittenden. LET OP: Het geluid van de film loopt via de autoradio. Als je geen werkende radio in de auto hebt, of als de radio alleen werkt met een draaiende motor/lichten aan, neem dan een losse FM radio mee of een telefoon waar je FM op kunt ontvangen. 

Van FLODDER tot WOLF: 

het programma van de Drive-In biedt voor ieder wat wils. De films starten om 20:00 uur. Let op: de inzittenden moeten uit 1 huishouden komen.

Zaterdag 26 september: Flodder van Dick Maas

Zondag 27 september: De Noorderlingen van Alex van Warmerdam

Maandag 28 september: Simon van Eddy Terstall

Dinsdag 29 september: Brimstone van Martin Koolhoven

Woensdag 30 september: Wolf van Jim Taihuttu 

www.filmfestival.nl/drive-in/

Winactie

We mogen voor de lezers van Bunniks Nieuws.nl één keer een autoticket (ter waarde van €22,50) weggeven. Met een ticket kun je samen met iemand uit hetzelfde huishouden naar een film naar keuze.  Stuur voor vandaag, 24 september, 17.00 uur een mail naar bunniksnieuws@bdu.nl onder vermelding van NFF Drive-inen je maakt kans op deze superleuk prijs!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie