Afbeelding
Bakker Vonk

Bunnikse bakker Vonk opent winkel in Zeist

28 september 2020 om 12:53 Winkels

BUNNIK Bakker Vonk uit Bunnik heeft per 28 september een nieuwe vestiging in Zeist in winkelcentrum De Clomp. Op deze prachtige locatie te midden van drie supermarkten, een Zeeman, Kwalitaria, Bloembinderij, Slagerij, Kruidvat, Boekhandel, Gall&Gall komt nu ook een ambachtelijke Echte bakker. Het winkelcentrum heeft met dit aanbod een grote regionale functie.

Bakker Vonk komt oorspronkelijk uit Amersfoort waar ook de specialiteit Amersfoortse Keesjes vandaan komt en is in 1999 naar Bunnik gekomen. Toen werd er ook al brood verkocht in Zeist bij collega banketbakkerij Termaaten, tot deze zijn winkel sloot. Ook had Termaaten de saucijzenbroodjes van Vonk. Dus echt onbekend is bakker Vonk niet in Zeist. Landelijk is Bakker Vonk onder meer bekend vanwege de vetarmste oliebollen uit de laatste AD-oliebollentest en als provinciaal kampioen van de oliebollentestonline uit 2019. Ook bij diverse competities binnen het Echte bakkersgilde scoort Bakker Vonk regelmatig zeer hoog.

Een winkel starten in coronacrisis-tijd doe je als middenstander niet zomaar. Een grote financiële uitdaging stond voor de deur en andere hobbels moesten ook genomen worden. Qua personeel heeft Bakker Vonk een aantal langdurig werklozen nu aan een baan geholpen. Ook mensen uit de directe omgeving van de winkel zijn aangenomen.

De kracht van het winkelcentrum zit hem in het grote aanbod van diverse winkels en de kwaliteit v.d. winkeliers. Bakker Vonk vult een lang gekoesterde wens van menig Zeistenaar in en hoopt vele Zeistenaren in de nieuwe winkel met Bakery Cafe te mogen begroeten. Het assortiment, gastvrijheid en klantvriendelijkheid die bekend zijn in Bunnik, worden nu ook in Zeist aangeboden.

Op donderdag 1 oktober opent de burgemeester van Zeist de heer Jansen de winkel officieel. Dit zal om 9 uur in de ochtend plaatsvinden. Alle Zeistenaren en belangstellenden zijn van harte welkom.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie