Mary Wijsman-Lalesse
Mary Wijsman-Lalesse Menno Wijers

Geen barbecue, wel dichtbundel over planten en dieren op de Abdijgaarde

14 september 2020 om 17:00 Kunst

ODIJK Tijdens een miniborrel op de Abdijgaarde in Odijk presenteerde Mary Wijsman-Lalesse haar dichtbundel, waarin de gedichten over planten en dieren op de Abdijgaarde samen komen. 

,,Loop in stilte door het plantsoen. Geniet Halleluja. Verlaat het plantsoen and be happy.” Dit is een deel van een van de vele gedichten van Mary. De bewoners van de Abdijgaarde organiseren zelf al 15 jaar het onderhoud van het park. Ook wordt er al 10 jaar een barbecue georganiseerd. Deze tien jaar draagt Mary Wijsman-Lalesse ieder jaar, haar eigen gedicht voor over planten en dieren rond haar huis en op de Abdijgaarde. 

Nu heeft zij van de afgelopen 10 jaar al haar gedichten gebundeld en wilde deze tijdens de 10e BBQ uitdelen aan de bewoners van de Abdijgaarde. Helaas ging deze barbecue door de coronamaatregelen niet door. Om Mary toch de gelegenheid te geven het samengestelde werk te kunnen geven, organiseerden de bewoners een mini borrel, zodat zij haar boekwerk kon presenteren en uitdelen. Ere wie ere toekomt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie