Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Winst voor VC Kromme Rijn Volleybal

4 september 2020 om 18:46 Volleybal

ODIJK De dames en heren van volleybalvereniging VC Kromme Rijn zijn de nieuwe competitie voortvarend gestart. Alle punten werden in de thuishal De Lindenhof in Odijk gehouden.

Donderdagavond begon het debuterende damesteam in de Zeister Volleybal Competitie (ZVC) tegen eveneens nieuwkomer Cito uit Zeist. De dames kwamen goed uit de startblokken. Set één en twéé werden met enige “pijn en moeite” met 25-22 en 25-21 gewonnen. De derde set werd een kraker die in de verlenging met 27-25 werd beslist in het voordeel van VCKR.

De heren ZVC mochten tegen SV Spirit uit Driebergen. Een tegenstander waartegen altijd leuke wedstrijden worden gespeeld. Zo ook dit keer. Na terechte winst van set 1 en 2 ging de conditie een rol spelen. Zo konden de heren het niet afmaken vanaf 24-22. Het beslissende punt viel pas met 30-28 en wederom voor de thuisploeg.

ZVC Mix-2 tegen Mix-3 was feitelijk een thuiswedstrijd voor beide teams. Een confrontatie tussen Jong (=2) en Middelbare leeftijd (=3) die de hele wedstrijd gelijk opging. Na de 1-1-tussenstand moest de 3e set de winnaar opleveren. Deze ging gepaard met wat blessureleed bij de jonge garde. Niels ging door z’n enkel en moest het veld verlaten. Chantal ging tegen de vlakte na een harde botsing met teamgenoot Jasper. Zij kon gelukkig de wedstrijd afspelen. En niet voor niets : Mix-2 won de derde set en dus ook de wedstrijd.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl. Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie