Het klusteam van Cultuurplatform Bunnik en BO!NK Theaterschool gaat gewoon door in de zomer
Het klusteam van Cultuurplatform Bunnik en BO!NK Theaterschool gaat gewoon door in de zomer BO!NK Theaterschool

Zweten in de Cultuurschuur

11 augustus 2020 om 09:00 Maatschappelijk

BUNNIK Afgelopen weken is er hard gewerkt aan de opbouw van de Cultuurschuur Bunnik. Er werden parkeerplaatsen aangelegd, een verharde oprit gecreëerd en onkruid verwijderd. Ook kreeg het hele gebouw een likje verf. Ondanks de hoge temperaturen werd er gewoon doorgewerkt.

Cultuurplatform Bunnik zocht een mogelijkheid om nog meer cultuur te gaan verbinden. Dit hebben zij gevonden in een unieke locatie aan de parallelweg 1 te Bunnik. Uiterlijk 26 augustus moet ook de binnenruimte klaar zijn. Mede door de inzet van vele vrijwilligers gaat dit ook lukken. Eugenie en Els van het cultuurplatform: ,,Het is zo fijn om dit samen met BO!NK Theater te doen. Zij hebben een hechte en betrokken groep. Velen van hen stond direct klaar om te komen helpen. Zo bouwen we écht samen aan de cultuurschuur."

Op 26 augustus opent de cultuurschuur haar deuren voor Zonnebrandstof, een event van BO!NK Theater. Daarna komt er een programmering voor workshops vanaf het najaar (o.a. voor Bunnik over Bunnik), voorstellingen, exposities en lessen in culturele activiteiten. Claudia van BO!NK theater: ,,De Cultuurschuur ademt voor mij creativiteit en rust uit. Wij zijn erg blij dat we de ruimte mogen huren voor onze activiteiten en kijken uit naar samenwerkingen met andere partijen. Informatie over Zonnebrandstof, ruimte huren en programmering, via Eugenie van Schalkwijk: info@cultuurschuurbunnik.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie