De Gert Kruys Academy nam Rodney Sneijder mee naar Odijk
De Gert Kruys Academy nam Rodney Sneijder mee naar Odijk Agnes Corbeij

Voetballen met Rodney Sneijder boven 30 graden

10 augustus 2020 om 16:02 Verenigingen

ODIJK Ruim dertig kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar werkten zich maandag en dinsdag vrijwillig in het zweet, bij SV Odijk. Zij kregen extra training in het kader van de Gert Kruys Academie.

door Agnes Corbeij

Gert Kruys is sinds kort hoofdtrainer bij DHSC en nam spelers Rodney Sneijder (broer van Wesley en Jeffrey) en keeper Niels Willemse mee naar Odijk. Zij gaven de training, samen met Gert. ‘Tante Sandra’, zoals Sandra Bijkerk door de voetballers wordt genoemd, zorgde voor de rest, van inschrijvingen tot lunch, van ijsjes tot gevonden voorwerpen.

SV Odijk is blij met de inzet van Gert en Sandra. Sinds september 2019 werkt de club samen met de Gert Kruys Academie. Gert was zelf jaren profvoetballer en werkt onder meer als ambassadeur voor FC Utrecht.

Een aantal zondagen gaf Gert Kruys een techniektraining voor jeugdleden. De trainingen bestaan uit veel plezier, veel leermomenten waarbij de echt goede techniek van het voetbal centraal staat en oefeningen die in alle vormen van organisaties terug komen.

De twee dagen zomerkamp had dezelfde insteek. Herbert van Peterse, lid van het jeugdbestuur, was maandag ook aanwezig. ,,We willen meer investeren in onze jeugd. De Gert Kruys Academie is een van de manieren om dat te doen. We investeren ook in opleidingen voor jeugdtrainers.”

Gert Kruys, omringd door groot talent
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie