Afbeelding
Pieter Hulleman

Onderhoud uw auto-interieur met vloermatten op maat

29 juli 2020 om 16:41 Partnercontent

Vloermatten beschermen het interieur van uw auto tegen vocht en vuil. Want iedere keer dat u uw personenauto of bedrijfswagen instapt, neemt u onder uw schoenen iets van viezigheid mee hoe netjes u verder ook bent. Om te voorkomen dat dit de bekleding van uw auto beschadigt, zijn vloermatten dus belangrijke accessoires. Maar net als bij ieder gebruiksvoorwerp, slijten automatten na verloop van tijd en wordt het steeds lastiger om ze schoon te krijgen. Zijn de matten in uw auto ook aan vervanging toe? Tegenwoordig kunt u die gemakkelijk vervangen door nieuwe exemplaren, die precies dezelfde vorm en bevestigingsmethode hebben als uw originele vloermatten.

Op maat gemaakt 

Bovendien passen ze exact bij het model en merk van uw auto, omdat de vloermatten op maat worden gemaakt. De matten worden computergestuurd gemaakt zodat ze naadloos in de auto passen. U hebt daarbij de keuze uit verschillende kleuren, materialen en afwerkingen. Die zijn af te stemmen op de kleur van de lak of de kleuren van het interieur. Zo bent u ervan verzekerd dat de automatten op maat uitstekend bij uw auto passen. 

Hoogwaardige materialen 

Voor het materiaal hebt u de keuze uit eersteklas tapijtsoorten van Nederlandse makelij. Namelijk: naaldvilt met een robuuste uitstraling, velours classic met een exclusieve look-and-feel en velours premium met de hoogste mate van comfort en slijtvastheid. De randafwerking zorgt ervoor dat de vloermatten niet gaan rafelen aan de randen. U kunt kiezen voor garen in dezelfde tint als de automat of een rand van nubuck in een kleur die matcht met de kleur van de carrosserie van de auto. Maar ook een geweven band met een fraai stiksel behoort tot de mogelijkheden. 

Eenvoudig online bestellen 

Vloermatten hebben naast het schoonhouden van het interieur nog een belangrijke functie. Ze zorgen namelijk voor een stuk veiligheid tijdens het rijden. Wilt u ook nieuwe matten aanschaffen? U bestelt ze eenvoudig en snel online bij Mijnautomatten.nl. In de module van de webshop kunt u gemakkelijk uw merk en model of het kenteken van uw auto invoeren. Direct nadat u de bestelling hebt geplaatst, gaat de gespecialiseerde automattenleverancier voor u aan de slag. Al binnen drie dagen worden de matten bij u thuis bezorgd. Bovendien krijgt u hier maar liefst twee jaar garantie op. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie