Marathonschaatser Irene Schouten deelt donderdag met haar schaatsploeg ‘kaaskussen’ uit aan achterblijvers op camping De Boomgaard in Bunnik. De vroege vogelactie markeert de start van de spomnsoring van de dames marathonschaatsploeg door FriesBlond Kaas.
Marathonschaatser Irene Schouten deelt donderdag met haar schaatsploeg ‘kaaskussen’ uit aan achterblijvers op camping De Boomgaard in Bunnik. De vroege vogelactie markeert de start van de spomnsoring van de dames marathonschaatsploeg door FriesBlond Kaas. Fries Blond

Marathonschaatsers verrassen campinggasten van Buitengoed De Boomgaard

18 juli 2020 om 07:51 Zakelijk

BUNNIK Campinggasten van Buitengoed De Boomgaard in Bunnik werden gisteren voor dag en dauw verrast door schaatscracks Irene Schouten, Marijke Groenewoud, Carien Kleibeuker, Kelly Schouten en Maaike Verweij. De dames marathonschaatsploeg van trainer Jillert Anema steekt thuisblijvers een hart onder de riem met een “kaaskus”: een rijk belegde, stevige boterham om de dag puur natuur mee te beginnen. De Kaaskus-actie onder aanvoering van Irene Schouten markeert de start van de sponsoring van de dames marathonschaatsploeg door FriesBlond Kaas.

Marga van der Neut, Head of Marketing and Innovation FriesBlond/Royal A-ware, voegt toe: ,,We zijn trots op deze ludieke start van onze sportsamenwerking. Vandaag brengen we het beste van Friese bodem letterlijk naar mensen toe. Een bruine boterham met romige kaas: een betere, oer-Hollandse start van de dag kun je je niet wensen.”

De kaas wordt duurzaam gemaakt in Heerenveen, met aandacht voor het dierenwelzijn, bevordering van de biodiversiteit en liefde voor de natuur. FriesBlond Kaas wordt getypeerd door een volle, romige smaak en is verkrijgbaar in verschillende leeftijden: Jong, Jong Belegen, Belegen, Extra Belegen en Oud. Verkrijgbaar bij Albert Heijn en de geselecteerde kaasspeciaalzaak.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie