Afbeelding
Gemeente Bunnik

Uitvoering nieuwbouwplan Oude Haven in Odijk

19 juli 2020 om 07:43 Nieuwbouw

ODIJK Het voormalige kantoorgebouw van het CNV aan de Oude Haven in Odijk wordt gesloopt. Op deze vervallen locatie komt een woningbouwplan met 15 koopwoningen en 6 sociale huurwoningen. Het bouwplan past binnen het reeds vastgestelde bestemmingplan. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de jaren '30-architectuur. Aannemer HSB uit Volendam ontwikkelt en bouwt de nieuwe woningen.

Alle informatie over het nieuwbouwplan is te vinden op de projectwebsite www.oudehavenodijk.nl. Op deze website staat onder meer het globale tijdspad. Direct na de zomervakantie zal HSB het voorlopige ontwerp aan de direct omwonenden presenteren. Tevens wordt dan het voorlopige ontwerp voor andere belangstellenden op de website geplaatst. Het is mogelijk om hierover tot 14 september 2020 vragen te stellen via een reactieknop op de projectwebsite. Hierna zal een nota met alle vragen en antwoorden op de website worden geplaatst. 

De 15 koopwoningen gaan naar verwachting rond het einde van dit jaar in de verkoop. Deze koopwoningen bestaan uit 5 rijwoningen, 6 twee-onder-één-kap woningen en 4 vrijstaande woningen. De sociale huurwoningen worden een aantal maanden na de start van de bouw aangeboden via www.woningnetregioutrecht.nl.

De bouw van deze woningen kent een langere aanloop, zoals te lezen is in een artikel van BunniksNieuws.nl van twee jaar geleden en een stuk van vorig jaar

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie