Afbeelding
Handdruk van Odijk

Wie krijgt Handdruk van Odijk?

8 juli 2020 om 07:47 Verenigingen

ODIJK Om te laten zien dat vrijwilligers zeer gewaardeerd worden in Odijk, heeft het bestuur van het Dorpshuis Odijk een prijs in het leven  geroepen ‘de Handdruk van Odijk’. Het is een wisseltrofee, een beeldje met twee personen erop die elkaar de handen reiken.

Dit jaar zal deze wisseltrofee voor de zesde keer worden uitgereikt. Niet zoals andere jaren tijdens het ontmoetingsfeest ‘Odijk komt thuis’ maar op een andere gepaste wijze.
,,Kent u een persoon, een groep of vereniging die zich het afgelopen jaar op vrijwillige basis  op bijzondere wijze voor Odijk heeft ingezet? Denk dit jaar ook vooral aan de lockdownperiode in de afgelopen maanden. Wilt u die persoon, groep of vereniging in aanmerking laten komen voor de wisseltrofee, dan kunt u dat ons per mail laten weten vóór 18 augustus op het emailadres thea.vernooy@dorpshuisodijk.nl. Mocht u liever per brief reageren, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur u brief dan naar Het Dorpshuis van Odijk, Rijneiland 7, 3984MA Odijk, t.a.v. de jury Handdruk van Odijk. Graag in uw mail of brief de naam vermelden en uw beweegredenen om deze persoon, groep of organisatie voor te dragen", aldus het dorpshuisbestuur.

 De jury zal de inzendingen zorgvuldig bekijken, de genomineerden aanwijzen, de uiteindelijke winnaar bekend maken en de prijs uitreiken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie