Afbeelding
Huiskamer van Odijk

Ton Koenen volgt Katrien Varenhorst op bij Huiskamer van Odijk

6 juli 2020 om 07:37 Verenigingen

ODIJK Bij De Huiskamer van Odijk (HvO) zijn ruim 700 ‘voordeuren in Odijk’ aangesloten. Beter gezegd de mensen die achter deze deuren wonen, zijn lid van de coöperatie HvO.

De Huiskamer van Odijk en haar ruim 100 vrijwilligers zetten zich in om dorpsgenoten te helpen wanneer dat nodig is en om met elkaar gezellige activiteiten te ontplooien. Daarmee wil het de saamhorigheid in het dorp verhogen en de betrokkenheid van de bewoners bij en met elkaar verhogen.

Communicatie is dan erg belangrijk. Communicatie om te weten wat er speelt of om activiteiten aan te kondigen of services aan te bieden. Uiteraard kan dat via e-mail of media als Facebook en de eigen website, maar de oude vertrouwde krant is ook belangrijk. En dan niet alleen voor de HvO-leden, maar eigenlijk voor iedereen in het dorp. Wat is dan de beste manier? Wie kan er leuke artikelen schrijven? Wie verzamelt het nieuws? Zo maar een paar vragen die om structuur vragen en eigenlijk dus om een communicatiebeleid. Katrien Varenhorst is daar vorig jaar mee gestart en heeft de contouren neergezet. Zij heeft besloten haar vrijwilligerswerk voor de HvO te stoppen. Het bestuur bedankt Katrien voor haar inzet en weet dat zij de HvO een warm hart toe blijft dragen.

PUBLICITEIT EN COMMUNICATIE Omdat communicatie en publiciteit zo belangrijk zijn, is het bestuur heel blij dat Ton Koenen zich gemeld heeft. Ton is net met pensioen en heeft een berg ervaring als het gaat over publiciteit en communicatie. In zijn werkzame leven was hij journalist en heeft hij voor diverse organisaties de communicatie vormgegeven. En bijvoorbeeld ook gezorgd voor goede en functionele websites.

Ton woont al vele jaren in Odijk, maar is niet echt bekend in en bij het verenigingsleven. Daar zal de komende tijd ongetwijfeld veel verandering in komen want hij gaat artikelen schrijven en het communicatiebeleid verder vorm geven. Daartoe wil hij uiteraard met de actievelingen binnen de HvO kennismaken, maar leert hij ook graag vele andere Odijkers kennen. Hij is te bereiken via ton.koenen@huiskamervanodijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie