Afbeelding
Casa Cammingha
advertorial

Waan je in Italië aan de Kromme rijn bij Casa Cammingha

10 juli 2020 om 17:56 Zakelijk

BUNNIK Kasteel Cammingha in Bunnik wordt van 11 juli t/m 30 augustus omgetoverd tot een ristorante italiano in festival setting. 

Een groot deel van de Nederlanders viert hun vakantie dit jaar dichter bij huis dan voorheen. Even wennen misschien voor de echte wereldreizigers, maar bij Kasteel Cammingha in Bunnik voelt het deze zomer toch alsof je even in het buitenland bent. In de tuin van het kasteel vind je vanaf 11 juli het Italiaanse pop-up restaurant Casa Cammingha.

Iedereen start de avond met heerlijke antipasti. In twee grote steenovens naast het terras worden rijkelijk belegde pizza’s gebakken, waarvan je zoveel als je wilt kan proeven en eten. Je sluit de avond af met Italiaanse desserts als tiramisu en panna cotta. Vanuit de koffietruck worden Italiaanse koffies bereid.

Locatiemanager Patrick van den Brink: ,,Het zijn rare maanden geweest en onze locaties zijn pas sinds kort weer draaiende. Waar we normaal de hele zomer vol zitten met bruiloften hebben we nu de mogelijkheid om de regio kennis te laten maken met ons kasteel en kasteeltuin. Met dit concept hopen we iedereen die niet op vakantie kan of er gewoon even tussenuit wil een fijne avond te bezorgen. Natuurlijk met goed eten en goed weer!”

Van 11 juli t/m 30 augustus is Casa Cammingha elke zaterdag- en zondagavond geopend vanaf 16.30 uur. Reserveren kan online via www.casacammingha.nl. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met reserveren.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie