SV Odijk: Volop in beweging
SV Odijk: Volop in beweging Yvonne H

Spin in het web gezocht door SV Odijk

25 juni 2020 om 22:12 Voetbal Deel je nieuws

Als SV Odijk zijn we altijd in beweging en voortdurend op zoek naar manieren om onszelf te verbeteren. Dit doen we samen met vele gemotiveerde vrijwilligers die zich inzetten voor onze club.

Om alle teams zo optimaal mogelijk te begeleiden zijn wij op zoek naar een materiaal man/vrouw die ons, op vrijwillige basis, kan ondersteunen

Wie zoeken wij?  Een handige klusser, rustig naar de kinderen, maar wel kordaat.

Gezellig maar eventueel ook corrigerend naar de ouders langs de lijn.

Een spin in het web die uitkijkt over de (sport-)velden en de jeugd met goede ballen ziet voetballen. Ze ziet scoren in doelen met stevige netten. Wetend dat de goals, netten, ballen, doelvlaggen enz. tiptop zijn omdat jij ze gecontroleerd en/of gerepareerd hebt.

Vind je het geweldig dat kinderen, na de wedstrijd, naar toe rennen om te vertellen dat ze gescoord hebben? Dat de oudere spelers je op de schouder kloppen als je door de kantine loopt?

Heb jij de zaterdagochtend de tijd, en als het nodig is, ook een keertje door de week (voor kleine klusjes).

Dan zijn we op zoek naar jou!

Denk jij de man/vrouw te zijn die we zoeken, misschien wel samen met je partner of een goede vriend?  Neem dan contact op met jeugd@sv-odijk.nl en vraag naar het volledige functieprofiel van deze belangrijke plek in ons gezellige team van vrijwilligers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie