Kantoorgebouw Rhijnhaeghe
Kantoorgebouw Rhijnhaeghe Agnes Corbeij

Nieuwbouw Rhijnhaege kan beginnen

19 juni 2020 om 08:13 Nieuwbouw

BUNNIK Sinds vrijdag 5 juni is ontwikkelaar Sustay eigenaar van het perceel waar nu nog het kantoorgebouw Rhijnhaeghe staat. De gemeente heeft de sloopmelding voor het huidige pand ontvangen en geaccepteerd. Daarmee kunnen de werkzaamheden voor het realiseren van woningen van start gaan.

De ontwikkelaar heeft de omwonenden over de nieuwste ontwikkelingen geïnformeerd en vervolgens op 11 juni een informatiebijeenkomst gehouden. De sloop van het gebouw zal worden gedaan door de firma Avezaat. Schutte Bouw zal in opdracht van Sustay de woningen bouwen. Bewoners in de omgeving hebben van Schutte bouw een uitnodiging ontvangen voor een nulmeting voor het geval er tijdens de werkzaamheden schade aan omliggende woningen zou ontstaan.

Allereerst worden er saneringswerkzaamheden uitgevoerd waarbij onder andere asbesthoudende kit wordt verwijderd. Voor de verdere sloop zal nog een aanvullende vergunning volgen voor het breken van puin. De materialen worden namelijk gerecycled. Alle werkzaamheden en het informeren van de omgeving daarover vallen onder verantwoordelijkheid van ontwikkelaar Sustay, Bouwbedrijf Schutte en sloopbedrijf Avezaat,

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie