De JOP in Bunnik is door de jongeren opgeknapt
De JOP in Bunnik is door de jongeren opgeknapt Hassan Touh

Jongerenwerk uit de lockdown

17 juni 2020 om 13:09 Maatschappelijk Deel je nieuws

Odijk – In de afgelopen weken is Jongerenwerk De Schoudermantel weer gestart na de sluiting vanwege de Coronamaatregelen. Er worden vooral buitenactiviteiten georganiseerd.

De speciale buitenspelactiviteiten op woensdagmiddag – samen met Theatergroep Boink en de buurtsportcoaches - waren heel geslaagd. Tientallen kinderen en jongeren deden mee met Field Games, Slapsticktheater of voetballen. De woensdagmiddagactiviteiten blijven zoveel mogelijk buiten de komende tijd. Voor middelbare scholieren gaan de High School Avonden weer open. Elke donderdagavond zijn de jongeren welkom in De Schoudermantel, waar we letten op hygiëne en 1.5 meter afstand.

Op straat
Verschillende jongerenwerkers zijn ook mee op pad geweest met ambulant jongerenwerker Hassan Touh, om jongeren op straat te ontmoeten. Meer dan voorheen ontmoeten jongeren elkaar momenteel buiten. De Jongeren Ontmoetingsplaats (JOP) in Bunnik is door jongeren samen met Hassan schoongemaakt en van een likje verf voorzien.

Zomerschool
De Schoudermantel doet ook mee aan de Zomerschool  Bunnik. In het kader daarvan zijn in de maand juli speciale activiteiten voor jongeren: op 1 juli kanoën, op 8 juli de zomerbarbecue, op 15 juli een waterfestijn en op 22 juli een creatieve workshop. Alle informatie staat op www.zomerschoolbunnik.nl en www.schoudermantel.nl.

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie