Je spijsvertering voedt je weerstand

15 juni 2020 om 20:43 Maatschappelijk Deel je nieuws

De Maag Lever Darm Stichting gaat van maandag 15 juni tot en met zaterdag 20 juni als eerste goede doelen organisatie weer collecteren. Vanwege de coronacrisis en bijbehorende maatregelen hebben veel goede doelen de collectes uitgesteld tot later in het jaar. De MLDS gaat als eerste grote gezondheidsfonds weer fysiek collecteren, met een kartonnen collectebus waarop een QR-code staat afgebeeld.

Als eerste digitaal aan de deur collecteren is best spannend. Onze vrijwilligers staan klaar om iedereen te informeren en te helpen met doneren via de QR-code op de kartonnen collectebus.

De anderhalvemeter-samenleving is voorlopig het nieuwe normaal. Kortom: de levens van mensen zijn drastisch veranderd. Maar als deze tijd ons één ding duidelijk maakt dan is het hoe kwetsbaar we zijn. Om zo gezond mogelijk te blijven hebben we een goede weerstand nodig. Je spijsvertering voedt je weerstand. Nu meer dan ooit belangrijk dus. Daarom gaan we ook in deze tijd langs de deuren voor een zo gezond mogelijke spijsvertering voor iedereen én natuurlijk voor de 2 miljoen mensen met een spijsverteringsziekte. En dat op een veilige manier. En als je ons op TV, radio of op straat tegenkomt, dat klopt! We voeren een landelijke campagne over het belang van de spijsvertering.

Geef om mensen met een spijsverteringsziekte! Geef aan de Maag Lever Darm Stichting! Zie voor meer informatie: MLDS.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie