Afbeelding
Fotovannoort

Thies van den Berg toegetreden tot gemeenteraad van Bunnik

12 juni 2020 om 10:00 Politiek

ODIJK Thies van den Berg uit Odijk is gisteren door de voltallige gemeenteraad van Bunnik toegelaten als gemeenteraadslid van De Liberalen. Hij vult het gat dat Fred Schenk achterliet eind mei. Op de website van De Liberalen schreef Van den Berg in 2018:

,,In 2012 ben ik samen met mijn toenmalige vriendin vanuit Utrecht naar Bunnik verhuisd. Toen dacht ik nog dat het tijdelijk zou zijn… Tja. Na enkele jaren in Bunnik een woning te hebben gehuurd, besloten wij om ons in definitief te vestigen in deze gemeente. Inmiddels ben ik getrouwd en woon ik met mijn vrouw en twee kinderen met veel plezier in Odijk.

Van huis uit heb ik geleerd om mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij en politiek is daar een uitstekend middel voor. Ik vind het belangrijk dat de gemeenteraad een afspiegeling is van de hele gemeente en daar horen ook jongeren bij. Met mijn 30 jarig ben ik één van de jongte leden van De Liberalen en geef ik jongeren in deze gemeente een stem in de politiek. Ik wil mij de komende jaren richten op de thema’s duurzaamheid en mobiliteit om er voor te zorgen dat deze gemeente ook in de toekomst plezierig is om in te wonen.

Geïnspireerd door de enthousiaste verhalen van leden uit de huidige fractie van De Liberalen, besloot ik om mij verkiesbaar te stellen voor de komende raadsperiode. Ik hoop dat ik op uw stem kan rekenen op 21 maart!"

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie