Robin Haase geeft les aan deelnemers van wijzijntennis.nl bij ULTV Rhijnauwen
Robin Haase geeft les aan deelnemers van wijzijntennis.nl bij ULTV Rhijnauwen Peter de Bie

Robin Haase tennist bij ULTV Rhijnauwen. U ook?

11 juni 2020 om 14:59 Tennis Deel je nieuws

Proftennissers pakken het initiatief om Nederlanders weer te laten sporten. Door de coronapandemie zijn de mogelijkheden voor de sport enige tijd beperkt gebleven, maar tennis kan weer volop. Robin Haase is initiatiefnemer voor “Wij Zijn Tennis” en door deze groep is de landelijke campagne “balletje slaan” opgestart. Het doel is om zoveel mogelijk mensen weer de baan op te krijgen, de charme van het tennis te laten zien en de prachtige eigenschappen van het tennis onder de aandacht te brengen. Iedereen kan zich aanmelden op de website van “Wij Zijn Tennis” en wordt vervolgens in contact gebracht met een tennisvereniging in de omgeving om te komen tennissen. Om dit goedeinitiatief verdere bekendheid te geven speelde Robin Haase woensdag 10 juni op het tennispark van ULTV Rhijnauwen. Op een heel ontspannen manier wist hij zijn tegenstander het plezier van tennis te laten ervaren.Inschrijving is nog mogelijk.

Na die eerste ervaring op de tennisbaan is het misschien interessant in de komende zomer te blijven tennissen. De knltb heeft hiervoor de Zomer Challenge opgezet en Rhijnauwen doet daar aan mee. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden (15 juni t/m 15 september)kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, je krijgt 3 tennislessen onder begeleiding van onze toptrainers van tennisschool Smash en je doet mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Je kunt je individueel inschrijven of met je teamgenoten. Kosten zijn € 67,50 voor senioren of € 35 voor junioren.

Wij dagen je uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi! Doe je ook mee? www.rhijnauwen.net

 

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie