Afbeelding
Arnold Wagemakers

Vrijdagmiddagborrel en meer voor heel Odijk

8 juni 2020 om 11:58 Corona

ODIJK Sportcafé De Linde bij het Dorpshuis Odijk start met de sociale schijf van vijf: leuk en verantwoord. Het sportcafé met z’n riante terras is de komende weken open voor degenen die elkaar gemist hebben, de thuiswerkers en iedereen die (nog) niet op vakantie gaat. Bij het dorpshuis en de sporthal is daarvoor de ruimte. Ook de beheerstichting moet alle touwtje aan elkaar knopen om open te zijn én (straks) te blijven. Daarom gaan café en sporthal open rond vijf leuke en verantwoorde thema’s.

Iedere avond is sportcafé De Linde vanaf 20.30 open voor de sporters die her en der in de buitenlucht sporten; even napraten en nieuwe afspraken maken. Op woensdag opent de Huiskamer van Odijk met koffie en gebak vanaf 10.00 uur. Op vrijdag start men met een VRIJMIBO (vrijdagmiddagborrel) voor alle thuiswerkers (en degenen die er even uit willen) vanaf 16.00 uur. Op zaterdagavond is het sportcafé vanaf 20.00 uur een leuke en inspirerende pub. Op zondag zijn gezinnen welkom vanaf 13.00 uur: buiten spelen en op het terras of vanuit De Linde naar je kids kijken.

Natuurlijk zijn voorzorgsmaatregelen getroffen zodat het coronaveilig gebeurt. Met looproutes en andere maatregelen. Ook wil men graag weten wie er komen, dat kan via www.sporthuisbunnik.nl/reserveren of aan de deur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie