Verhalen en belevenissen vertellen over de Tweede Wereldoorlog
Verhalen en belevenissen vertellen over de Tweede Wereldoorlog Sunshine Souldiers

Sunshine Souldiers in het Nationaal Militair Museum?

5 juni 2020 om 10:56 Maatschappelijk Deel je nieuws

Sunshine Souldiers in het Nationaal Militair Museum? 

Bibliotheek Idea organiseert samen met het Nationaal Militair Museum in oktober een bijzondere voorstelling voor 55+-ers. In deze voorstelling is er aandacht voor de verhalen van mensen in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. De Sunshine Soldiers vertellen in liedjes wat zij allemaal meemaken in de Tweede Wereldoorlog. Dit doen ze op een luchtige en aansprekende manier. De voorstelling vindt plaats op 2 oktober 2020 in het Nationaal Militair Museum.?? 

Sunshine Soldiers vervangt het programma De Mensenbieb van mei, dat in het teken van 75 jaar bevrijding stond. Omdat mensen niet bij elkaar mogen komen, kon dit programma niet doorgaan. In De Mensenbieb zouden mensen verhalen en belevenissen vertellen over de Tweede Wereldoorlog. Nu is er een andere manier gevonden om hier toch aandacht aan te besteden.? 

Na de theatervoorstelling met de Sunshine Soldiers, is er een laagdrempelige rondleiding door vrijwilligers van het museum en kan iedereen genieten van een speciale versnapering.?? 

 
Plaats:?Nationaal Militair Museum, Verlengde?Paltzerweg?2, Soest? 

Datum:?2 oktober 2020? 

Tijd:?tussen 10.00 - 14:00 uur? 

Toegang:?gratis? 

Meer informatie en aanmelden:?www.ideacultuur.nl/SunshineSoldiers?of?via 085 8222 777 

Op de website is ook een filmpje van de Sunshine Soldiers te vinden.? 

Activiteiten voor ouderen 

Idea biedt activiteiten voor ouderen in de gemeente Zeist, Soest en Bilthoven. Door samenwerking met het Nationaal Militair Museum, wil Idea een extra impuls geven aan het verbeteren van het welzijnsaanbod voor alle ouderen in Zeist, Soest en Bilthoven.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie