Afbeelding
Yvon Hoogendijk

Nieuwe theetuin in Odijk gaat open

25 mei 2020 om 07:41 Zakelijk

ODIJK Het is zover, de terrassen mogen op 1 juni vanaf 12 uur open. Ruim anderhalve maand later dan gepland, stelt Yvon Hoogendijk voor het eerst haar Theetuin Tierelethee in Odijk open voor gasten. 

Op een prachtige plek, midden in het dorp en naast de apotheek, heeft zij een idyllisch plekje gecreëerd waar je terechtkunt voor een heerlijke fairtrade kop koffie of een glas thee, zorgvuldig op smaak geselecteerd. Voor de liefhebbers is er een ruime keuze aan zoete lekkernijen, uiteraard zelfgemaakt. In de tuin zijn oude fruitbomen uit de regio geplant. Er staan overal theekruiden, die Yvon gebruikt in de speciale tisanes (kruidenthee). Kortom, een echte ontmoetingsplek voor jong en oud. 

De eigenaren kochten het perceel met een groentewinkel, de oude woning uit 1900 en riante voortuin aan de Boomgaardweg een jaar eerder. Zij hebben de woning en tuin volledig verbouwd tot een echt paradijsje in het centrum van Odijk. Achter de woning werd vroeger groente en fruit verkocht. Deze groentewinkel van Jongerius is gesloopt en vervangen door een nieuwe woonkamer.

,,Ben je nieuwsgierig naar de naam, naar de plek of wil je gewoon even je huis ontvluchten en lekker genieten van de zon en de tuin? Wij verwelkomen je graag op doordeweekse dagen 9.30 tot 17.00 uur. "

Voor meer informatie en reserveren: www.tierelethee.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie