Afbeelding
Huiskamer van Odijk

Algemene Ledenvergadering huiskamer van Odijk uitgesteld

20 mei 2020 om 13:01 Maatschappelijk

ODIJK De Huiskamer van Odijk houdt altijd in juni haar jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). Vanwege de coronamaatregelen kan die vergadering nu niet doorgaan.

De bedoeling is uiteraard om op een later tijdstip dit jaar alsnog een ALV te organiseren, mogelijk in het najaar. Om aan de statutaire verplichtingen te voldoen, zullen de leden wel begin juni worden geïnformeerd over de jaarcijfers 2019.

BESTUURSLEDEN GEZOCHT Zo’n beetje vanaf het begin van de Huiskamer van Odijk heeft Ineke Bernink zich ingezet. Zowel bij het uitdenken en opzetten van diensten. Daarnaast als coördinator en de laatste 4 jaar ook als bestuurslid. Van haar grote sociale netwerk in Odijk heeft de HvO veel plezier gehad. Zeker ook dankzij Ineke’s enthousiasme en vermogen om dingen aan te pakken en te realiseren zijn de Chauffeur en de Helpende hand een succes geworden. Het samen met haar HvO-team bedachte Koppeling van Odijk is om technische redenen nog niet echt van de grond gekomen, maar zal op termijn zeker een grote behoefte invullen. Vooral vanwege de nieuwe baan die Ineke gaat vervullen, neemt ze binnenkort afscheid van het bestuur van de Huiskamer van Odijk. 

En dus in men op zoek naar een nieuw bestuurslid dat de Diensten van de HvO gaat coördineren. Het is een rijdende trein dus een prachtig moment om daar op te springen als men enige bestuurlijke ervaring heeft en het leuk vindt om met vrijwilligers samen te werken. Voor meer informatie is men van harte welkom bij Rens van den Boom via 0650.61.44.51.

Voor de Huiskamer van Odijk is publiciteit heel belangrijk. Leden hebben dan wel het recht om van de diensten gebruik te maken of aan de activiteiten deel te nemen, maar velen zien het vaak nog als hulp vragen en dan komt er de nodige schroom om de hoek. Nergens voor nodig, maar met regelmaat duidelijk maken dat de Huiskamer van Odijk van en voor alle leden beschikbaar is, is blijkbaar hard nodig. Katrien Varenhorst heeft het afgelopen 1,5 jaar verschillende publiciteits- en communicatiezaken op de rit gekregen, maar helaas heeft zij besloten om als bestuurslid en coördinator van de publiciteit en communicatie te stoppen. Met spoed zoekt de HvO daarom een nieuwe coördinator. Dus wie enige affiniteit met publiciteit heeft en zich wil inzetten voor de Huiskamer van Odijk, is van harte welkom. Meer weten? Bel met Rens van den Boom via 06.50.61.44.51.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie