Afbeelding
Wapen van Bunnik

Toch nog een Oranjefeestje

3 mei 2020 om 10:42 Evenementen

BUNNIK Maandag 27 april 04:00 uur gaan de lampen aan in de keuken bij t Wapen van Bunnik. Twee vrienden Rogier Ploeg van Holimex rubbers en Plastics en Sjoerd-Dirk van der Leest van restaurant ’t Wapen van Bunnik staan samen met de begin dit jaar gepensioneerde bakker Martien van Dijk klaar om de heerlijke ouderwetse tompoucen te bereiden voor alle bewoners en medewerkers van zorgcentrum Bunnichem in Bunnik.

Een klein weekje ervoor bedachten de mannen dit leuke idee en contracteerden ze pensionado Martien van Dijk. Samen de 'wereldberoemde' tompoucen maken om aan alle bewoners te trakteren. Er kwam zelfs vanuit Odijk een telefoontje van Slijterij Barrique om een glaasje Oranje Bitter aan te bieden aan iedereen. Leve de Koning. Zanger Pieter Beekink zorgde voor de muzikale invulling in de binnentuin waardoor er toch een klein oranjefeestje gevierd kon worden met oude Hollandse hits.

Alle tompoucen waren binnen een halve dag gereserveerd door lieve mensen die daarmee een bijdrage leverden aan deze leuke actie. Een bizarre tijd waarin we op dit moment verkeren en al zeker voor de oud-Bunnikers die hierdoor even in het zonnetje werden gezet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie