Paul Link en Joop Spaans hadden bezwaren tegen sloop van de molen.
Paul Link en Joop Spaans hadden bezwaren tegen sloop van de molen. Kuun Jenniskens

Plannen Molenweg online, vragen stellen kan tot 4 mei

30 april 2020 om 17:06 Nieuwbouw

BUNNIK Op de website van ontwikkelaar Van Wanrooij zijn de plannen voor het bouwen van 24 appartementen aan de Molenweg in Bunnik te vinden. Er zou een tweede informatieavond komen, maar dit is nu niet mogelijk wegens de corona maatregelen. Daarom zijn de ontwerptekeningen online in te zien. Iedereen kan hier vragen over stellen, tot uiterlijk 4 mei. 

Voor de Molenweg 22 tot 30 in Bunnik - de plek waar Van Zijl een autogarage, bandenservice en een benzinepomp had, en waar de dierenwinkel samen met een aantal kantoren was gevestigd - is een plan ontwikkeld met 24 appartementen. Dat gebeurt in drie woonlagen. Er komen 39 parkeerplaatsen bij. Volgens de gemeente gaat het om vrije sector huurappartementen. De voorbereidende werkzaamheden voor de bouw zijn al van start gegaan. 

Tijdens een eerste informatieavond was gebleken dat er bezwaren kwamen vanuit de buurt. Een aantal buurtbewoners vonden de plannen te massaal en niet passend bij het straatbeeld. Ook waren en bezwaren tegen de sloop van de molen

Het plan hoeft niet goed gekeurd te worden door de gemeenteraad omdat het bestemmingsplan niet gewijzigd hoeft te worden. Het organiseren van een informatie-/inloopbijeenkomst is initiatief van de ontwikkelaar. Het is geen wettelijke inspraakprocedure.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie