Afbeelding
Aurora

Sportcomplexen Bunnik onder voorwaarden woensdag 29 april beschikbaar voor jeugd

28 april 2020 om 17:56 Overig

BUNNIK Burgemeester Ruud van Bennekom heeft dinsdag 28 april aangegeven dat de buitensportverenigingen in de gemeente Bunnik vanaf woensdag 29 april voor de groepen jeugd - zoals aangegeven op 21 april door premier Rutte - mogen starten met de trainingen. Eerder vandaag meldden we dat de gemeente de openstelling had uitgesteld omdat er eerst een nieuwe noodverordening moest worden. 

Dit weekend bleek dat verschillende verenigingen hard hebben gewerkt aan de noodzakelijke maatregelen en protocollen. Naast de aangegeven beperking tot twee doelgroepen moeten de noodzakelijke maatregelen getroffen zijn en protocollen opgesteld. Met dit besluit loopt Bunnik vooruit op de regionale noodverordening.

HANDHAVING TOEGANGSVERBODEN Buiten de activiteiten voor de genoemde doelgroepen blijven de sportparken voor anderen verboden terrein.  Zodra de overheid het veilig genoeg vindt, komen er meer mogelijkheden. Door politie en BOA's wordt extra gesurveilleerd. Overlast moet bij hen gemeld worden.
Meer over de gewenste maatregelen is te vinden in het protocol 'Verantwoord sporten'. Het laatste nieuws, inspiratie en goede voorbeelden over de opstart van georganiseerd sporten binnen de kaders van de noodverordening zijn te vinden op de website van Kenniscentrum Sport & Bewegen.

INFORMATIEBORD SPORTPARKEN Sporthuis Bunnik heeft een informatiebord laten maken voor op de sportparken die zij beheert. Deze zijn op dit moment in productie en worden zo snel mogelijk opgehangen op de complexen die het beheert. De borden zijn weerbestendig.
Tegen kostprijs (€ 60,-) worden de borden ook aangeboden aan de verenigingen die niet van deze complexen gebruik maken. Belangstelling: mail naar info@sporthuisbunnik.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie