De rode oortjes van Ruud van Bennekom

17 april 2020 om 15:15 Corona Deel je nieuws

DE RODE OORTJES VAN RUUD VAN  BENNEKOM

Onze burgemeester Ruud van Bennekom werd afgelopen donderdag geïnterviewd in het radioprogramma “Utrecht is wakker“, met de vraag hoe het sinds de corona in de gemeente Bunnik gaat.

Ruud vertelt over de ouderen in Bunninchem, over de maatregel van het afsluiten van het Jaagpad langs de Kromme Rijn en over het gemeentehuis. Er is zelfs een crisisteam, dat aan het onderzoeken is hoe je het beste met de 1,5 meter afstand maatregel kunt werken en vergaderen. Hij zegt dat hij dagelijks rode oortjes heeft van het vele bellen.

Wat mij enorm verbaast en ernstig stoort is, dat de burgemeester, onze burgervader geen enkel woord in het interview zegt over de moeilijke en zware tijd voor de ondernemers, specifiek en in het bijzonder de horeca.

Onze Bunnikse ondernemers, grote en kleine mannen en vrouwen, die economische activiteiten ontplooien zodat we werk en te eten hebben en houden.

De rode oortjes van Ruud zijn helaas niet van het bellen met deze ondernemers om ze een hart onder de riem te steken en te zeggen: houd vol!

Ik denk dat de rode oortjes van Ruud van schaamte zijn…. omdat hij niets van zich heeft en laat horen aan de ondernemers en zich dus helemaal niet als een goede burgervader gedraagt.

 

Suze Hoogveld

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie