Paasweek bij Slotstad rtv, uw lokale omroep

7 april 2020 om 11:15 Column Deel je nieuws

In het gevarieerde televisieaanbod van Slotstad brengen Daisy en Patrick u de nodige vrolijkheid met optredens en rubrieken zoals De groeten. In deze weekaflevering van een jeugdtheatervoorstellingin Masquerade TVdoor het Kunstenhuis bezoekt niemand minder dan Harry Potterde huiskamers. Met het Zeister historisch Genootschapduiken we in de rijke geschiedenis van Zeist en omgeving met afleveringen zoals Familie in Bloemenen Zeist in beweging. Op dinsdag 7 april is er tussen 19.30 en 22.30 uur een videoverbinding van de Raadsvergadering in het Gemeentehuis aan ’t Rond. 

Op Goede Vrijdag 10 april ziet u op Slotstad rtv om 18.25 uur opnames van de Matthäus-Passionuitgevoerd door de Nederlandse Bachvereniging en het Kampen Boys Choir o.l.v. Jos van Veldhoven in de Grote Kerk te Naarden in april 2014. Op Paaszaterdag- en zondag is de docudrama 'Het Langebroeck' van Slotstad medewerker Kees Linnenbank te zien. De documentaire vertelt over het ontstaan en de functie van het Langbroekerweteringgebied en is genomineerd voor het regiofestival. Ook kunt u kijken en luisteren naar klassieke concerten u aangeboden door AVROTROS Klassieken een uitvoering van HetZangtheaterin Zeist. 

Luistert u liever naar de radio? 
Op de radio is er dinsdagmorgen op 7 april om 11 uur Slotstad Wegwijs Café. Jeroen Schutijserdraait in Muziekshop om 21 uur gouwe ouwen maar ook nieuwe muziek en cabaret en om 22 uur is het tijd voor Platencafémet Reinout van Elst. In Jasper’s terugblik op de weekop vrijdag 10 april hoort u muziek uit de musical Jesus Christ Superstar. En laat u raken door de woorden in Kom bij me zittenen Mooie bloemenvan columnist Cees Baan.

Slotstad rtv: Altijd Thuis!

Slotstad televisie-uitzendingen worden gedurende de dag en in de week herhaald.  Zo hoeft u niets te missen!  De uitzendingen worden afgewisseld met een selectie van kabelkrantberichten. Slotstad rtv ontvangt u digitaal op de volgende kanalen: KPN 1467, T-Mobile 848, Ziggo 40. Op uw televisietoestel kunt u op KPN 1466 ook het radiosignaal ontvangen. Via Ziggo analoog op kanaal 45 en digitaal op kanaal (1)915 (gemeenten Bunnik, Utrechtse Heuvelrug en Zeist). Online te bekijken via www.slotstad.nl/televisie/liveof te beluisteren via https://slotstad.nl/radio/live.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie