Afbeelding
Bidons

Bidons zijn een perfect relatiegeschenk

23 maart 2020 om 08:46 Partnercontent

Een relatiegeschenk: wie kent het niet? Een ideale en gemakkelijke manier om even te laten weten dat je je klanten en relaties waardeert, door even een klein presentje op te sturen. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel relatiegeschenken te vinden, waardoor het soms nog moeilijk is om een passend geschenk uit te kiezen. Wij helpen je even een stuk op weg, want wat denk je van een bedrukte bidon met jouw bedrijfslogo? Hierdoor weet iedereen dat dit cadeau van jouw bedrijf af komt en zorg je ook nog eens voor wat promotie omtrent jouw bedrijf. Het voordeel van relatiegeschenken is namelijk dat het de bedoeling is dat er zoveel mogelijk mensen mee in aanraking komen, om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te verhogen. Uiteindelijk is meer omzet behalen natuurlijk je doel, maar begin eens met het versturen van relatiegeschenken en dan met name de bedrukte bidons.

Verschillende soorten bidons
Bidons bedrukken is natuurlijk erg leuk. Buiten het feit dat jouw bedrijfslogo erop staat, is een bidon ook nog eens erg duurzaam. Je hoeft hierdoor geen plastic waterflesjes te kopen en je kunt een bidon gemakkelijk bijvullen. Het voordeel van een bidon is dat je dit op verschillende plekke nodig hebt, bijvoorbeeld in de sportschool of in de trein tijdens het reizen. Hierdoor komen meer mensen in contact met de bidon met jouw bedrijfslogo en breng je dit goed onder de aandacht. Naast bidons kun je natuurlijk ook kiezen voor overige relatiegeschenken, zoals tassen, pennen en overige kantoorartikelen, verschillende gadgets en producten voor je vrije tijd.

Jouw bedrijfslogo op je bidon
Een bidon bestellen? Zoek dan eerst een bidon uit die past bij jouw wensen. Zorg er voor dat je een standaard ontwerp klaar hebt liggen, zodat je dit gemakkelijk mee kunt sturen bij een bestelling die je plaatst. Zorg er dus ook voor dat je een goede partij uit kiest, zodat je zeker bent van hoogwaardige kwaliteit bidons en bedrukking.

Bidons bedrukken? Doe het hier
Het is fijn als iemand een goede partij aan kan raden. Daarom vertellen wij je bij deze dat je eens kunt kijken op de website van Maxilia. Zij bieden namelijk een ruim assortiment met relatiegeschenken die je kunt laten bedrukken met jouw bedrijfslogo of eventueel een ander ontwerp. Bestel een groot aantal tegelijk, zodat je al jouw klanten en relaties kunt voorzien van een mooie bedrukte bidon om zo duurzaam door het leven te gaan. Vragen? De specialisten van Maxilia helpen je graag verder.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie